12 oktober 2014

Ett värmande hjärta

I går hade jag en nära vän som fyllde år hon har haft det lite tufft det sista och mår inte så bra.
Det var inte svårt att komma på vad jag ville ge henne, kärlek i form av ett hjärta man kan värma och skänker ro och omtanke.


Jag hoppas att hon kommer få mycket nytta av denna och veta att jag tänker på henne ofta.

1 oktober 2014

Vinyltryck

Tiden går fort nu när skolor och jobb börjat ta ordentlig fart. Men jag har inte legat på latsidan med sömnaden. Jag har haft några riktigt roliga och utmanande projekt, här skall jag visa ett för er.

Denna beställning kom från 9 stycken kvinnor som dansar linedance, de ville ha tröjor med deras gruppnamn på ryggen och till detta ville de även ha lite lämplig dekoration. En cowboyhatt ville de ha på texten bland annat.

Resultatet kommer här:



Jag blev jättenöjd med resultatet, allt klaffade, texten blev jättebra, dekorationerna blev fina och min skärmaskin gjorde inte en enda miss.
Den guldiga vinylen var helt fantastisk, det glittrade mycket men på ett fint sätt.
När sedan allt skulle pressas på tröjorna var det inget som gick fel där heller, det tog dock ett litet tag att mäta ut på varje tröja så all text och stjärnor blev centrerat, men det var det helt klart värt.
Petig som jag är ville jag inte ha några skillnader tröjorna mellan för det hade retat mig på och jag hade inte känt mig nöjd.

Några tröjor i lite större storlek skalade jag upp text och bilder för att det skulle fyllas ut fint på ryggen.

Jag tror och hoppas att tjejerna blev lika nöjda som jag.


The Goldies, helt klart de snyggaste och tuffaste tjejerna!